Activitats en familia

Massatge Infantil

Nou curs de Massatge Infantil que començarà dissabte 30 de setembre i en el que podreu descobrir totes les bondats del massatge per tal d’enfortir un millor vincle amb el vostre nadó i, alhora, aprofitar els seus beneficis tant a nivell emocional, físic i motriu. Seguirem les rutines i moviments que vaig aprendre amb lAIM (International Association of Infant Massage) i que ja moltes families han tingut la sort de gaudir i experimentar.
El curs consta de 4 sessions d’una hora cadascuna aprox, durant 4 dissabtes consecutius, on tan pa/mares coneixeran els beneficis d’aquest art que, en moltes cultures, es transmet de mares a filles. Les families tindran l’oportunitat de compartir amb les altres families, els seus progressos i experiències que han tingut amb el massatge setmana rera setmana.
El curs es realitzarà a la Llar de Criança Petites Espurnes. Mare de dia a Cardedeu, situada al centre de Cardedeu, un espai càlid, acollidor i adaptat per als més menuts. Està dirigit a families amb nadons dels 2 mesos fins al gateig.
El preu del curs sencer és 50€ i inclou l’oli, idoni per al nadó, per realitzar el massatge, així com material gràfic i temps per prendre una infusió/té amb galetes i/o pastís casolà. El grup serà reduït perquè tothom pugui estar còmode i en harmonia.

 

bebe5

 

Tardes de Joc Lliure en familia

A partir de l’octubre, veniu a visitar la llar i a passar una estoneta de joc lliure, també a compartir les vostres vivències amb d’altres families mentre els més menuts es mouen i juguen en un espai preparat i amb materials i jocs idonis per a ells. Els grups seran reduïts, així que contacta’m per reservar la teva tarda. Per a families amb nadons fins els 18 mesos. Tots els dimecres de 17 a 18.30h.

 

joc lliure