La Llar

La Llar de Criança està situada al centre de Cardedeu. Es tracta d’una caseta molt lluminosa, cálida, acollidora i alegre, on els infants poden trobar:

  • un espai principal que és polivalent i que disposa d’un mobiliari amb els diferents jocs i materials. També és un espai on, de tant en tant, s’ofereixen diferents propostes de joc  (taules d’experimentació, caixa de llum, activitats artístiques)  i on les Petites Espurnes fan els àpats.
  • Una habitació del descans on els infants poden mirar els contes, canviar-se el seu bolquer i fer una becaina quan ho necessiten, ja que considero el descans molt important i necessari.
  • Lavabo amb una part adaptada per als infants per tal de treballar hàbits d’higiene com rentar-se les mans i les dents.
  • Un jardinet on gaudim del joc a l’exterior tot l’any, abrigats a l’hivern, amb roba impermeable quan plou i amb banyador i gorra a l’estiu.

L’activitat i descoberta a l’aire lliure, forma part de la nostra rutina diària i potser ens has pogut veure als parcs, bosquets, camps, biblioteca, a psicomotricitat de La Fusteria i a altres indrets del poble. Aprenem jugant i explorant amb el que trobem al nostre entorn i en qualsevol estació de l’any.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.